*** Verkocht *** Medoss - Medicijnkast / Dokterskast (Met Inhoud)

 

Stalen medicijn kast / dokterskast afkomstig uit Polen. Gemerkt op de binnenkant. Voorzien van meerdere glazen platen en hangers voor kleding. In goede staat met gebruikssporen. De getoonde apothekersvijzel, anatomisch model en het glaswerk zitten bij de koop in. Het slot is vervangen door een magneet.


Afmetingen: 165h x 61b x 40d

Vanwege het gewicht en de afmetingen op te halen in Hilversum. Levering is in overleg mogeijk.

Stalen medicijn kast / dokterskast ...

€ 495,00

  • 30 kg
  • Uitverkocht

*** Verkocht *** Russische VFD / LED / NIXIEtube klok - Werkend en accuraat - Elektronika 7 (Let op! Flinke klok)

Russische VFD klok, een principe dat lijkt op nixietubes / vroege LED maar toch anders is. Het zijn namelijk vacuümbuizen die verlicht worden. Dit grote model hing in overheidsgebouwenen zijn steeds schaarser geworden om te vinden. Dit model is nagekeken op zijn werking en is in goede, accurate staat: plug & play, eenvoudig op tijd te zetten door de knopjes aan de zijkant. voorzien van een houten omkisting.

 

 

Russische VFD / LED / NIXIEtube klok ...

€ 395,00

  • 8 kg
  • Uitverkocht

*** verkocht *** Eikenhouten archiefkast / ladekast - In absolute topstaat

klassieke ladekast / archiefkast. Weergaloze, eiken kast met apothekers handgrepen die plek geven aan een label. Ook heeft deze kast onderin twee bredere laden zitten met elk twee handgrepen voor wat grotere spullen. Een absolute eyecatcher in elk interieur.

 

Dit item is in onze loods te bezichtigen, levering is op afspraak mogelijk. 

klassieke ladekast / archiefkast. Weergaloze ...

€ 695,00

  • 80 kg
  • Beschikbaar

*** verkocht *** Kluislade / geldlade - Industriële cassette uit een oude bank, voorzien van slot

Één maal een klassieke banklade / kluislade die gebruikt geweest zijn door personen om hun eigen waardevolle spullen op te kunnen slaan in een bank. Deze lade komt met een werkend slot en leent zich voor meerdere mogelijkheden binnen elk interieur. Door het werkende slot kan je hem ook makkelijk gebruiken om spullen in op te slaan. Ca. Jaren ‘70, door mij zelf uit de kluis van een lokale SNS bank gehaald.

Één maal een klassieke banklade / kluislade ...

€ 27,50

  • 1 kg
  • Uitverkocht

*** Verkocht *** Klassieke Duitse toonbank / sideboard / lowboard - opnieuw gebeitst, voorzien van marmeren blad

Klassieke Duitse toonbank welke dienst heeft gedaan in een apotheker. Deze kast is door ons opnieuw in de olie en beits gezet waardoor hij weer glimt maar het mooie patina bewaard is gebleven. De originele labels hebben we uiteraard bewaard en zitten bij een deel van de laden er nog op. Ook hebben we er voor gekozen om op het werkblad een marmeren plaat te bevestigen. Naar alle waarschijnlijkheid heeft deze, of een soortgelijke steensoort er op gezeten om een zuurvrij werkgedeelte te creëren.

 

Dit item is in onze loods te bezichtigen, levering is op afspraak mogelijk. 

Klassieke Duitse toonbank welke ...

€ 0,00

  • 80 kg
  • Uitverkocht